OPEN DAG – 05/10/19

Ben je ook benieuwd wat Ayurveda voor jou kan betekenen? Kom 5 oktober naar de open dag in Groningen..

Kom langs op het voormalig suikerunie terrein (Suikerlaan 2), waar ik op dit moment mijn praktijk ruimte heb. Ik ben er om vragen te beantwoorden, ik ga vertellen wat Ayurveda voor mij en mijn gezin doet en laat je proeven, ruiken en voelen wat deze mooie gezondheidsleer uit India allemaal in zich heeft.

Van 14:00 – 16:00 uur kan je binnenkomen. Ik zit op het terrein van Paradigm. Bel mij als je zaterdag moeite hebt om de plek te vinden 06-51793080

De chai, iets lekkers en een prachtige goody bag staan voor je klaar!

Liefs, Fleur

Volgende

Lentesoepje

Geen categorie
01 oktober 2019

Wauw, het lijkt wel zomer de komende dagen!

Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *