3 x gezonde tussendoortjes MET chocola

Toen ik deze blog ging schrijven, pakte ik mijn favoriete zoete tussendoortjes erbij, en kwam tot de conclusie dat dit allemaal recepten zijn MET chocola! Oeps... (de recepten zet ik zsm online)

  1. Dadel balletjes met een speciale twist: zoet, een bite en fris. Via een vriendin ben ik aan een heel fijn adresje gekomen voor dadels: Yogi & Youssef. Ook voor grootverbruikers hebben ze bij de zachtste dadels de pit er al uit gehaald, ideaal!
  2. Gepofte quinoa met chocolade en amandel. OMG! Na een aantal mislukte pogingen uitgekomen op een perfect recept. Deze snack is ideaal om even snel weer aan energie te komen.
  3. Kokos-amandel bars met een laagje chocolade er omheen. Ik heb dit recept ooit bij mijn moeder in een kookboek opgeschreven en sindsdien heel vaak gemaakt. Ik weet helaas niet meer uit welk kookboek dit kwam.

Recepten komen zo snel mogelijk online.

    Ingrediënten
Tags
#Chocolade #Lekker
Volgende

Rode bietensoep met gember

Blog
29 januari 2017

Verse bosbietjes! Heerlijk, en je kan er van alles mee. Zoals de meeste soepen is deze soep makkelijk om te maken en je hebt niet veel ingrediënten nodig.

Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *