5 x voordelen van een Ayurvedische Massage

Dat een massage niet alleen fijn is, wordt langzaam in het Westen meer bekend. In het Oosten is het de normaalste zaak van de wereld en is het een manier om gezond te blijven, in je lichaam EN je geest

Oké, er zijn echt wel meer dan 5 voordelen, maar hier wordt je toch al blij genoeg van?

 1. Een massage is immuun verhogend
  Dit komt doordat afvalstoffen worden losgemaakt en kunnen worden afgevoerd. Vooral in combinatie met de swedana (zweetcabine) werkt dit erg goed.
 2. Een Ayurvedisch massage therapeut houdt rekening met jouw lichaamstype / disbalans 
  Ieder mens is anders. Het is daarom van belang als therapeut om voorafgaand een kleine intake te houden om erachter te komen wat iemand nodig heeft om optimaal te kunnen genieten van de massage.
 3. De bloedsomloop verbeterd 
  En dit is weer goed om voedingsstoffen op de juiste plek in het lichaam te krijgen. Ook de (medicinale) olie die gebruikt wordt, wordt door het bloed naar de juiste organen en weefsels gevoerd.
 4.  Je voelt je gegarandeerd beter na een massage
  Voeding voor je lichaam is ook voeding voor de geest. Psychische klachten kunnen verminderen, je kan beter slapen, stress wordt verminderd.
 5. Werkt preventief
  Mensen die regelmatig worden gemasseerd hebben volgens Ayurveda minder kans om ziek te worden. Dit komt door al het bovenstaande!

Wat een toeval, laat ik nou net Ayurvedisch Massagetherapeut zijn!! Interesse? Neem contact op voor een afspraak

Volgende

Tomaten plaattaart

Blog
07 januari 2017

Ottolenghi is mijn held! Deze tomatentaart maak ik minstens 2 x per jaar, ook perfect om mee te nemen naar een feestje of als je zelf een feestje geeft!

Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *