Ik help je graag als:

Zwanger worden

Ook voordat je zwanger wordt is het van belang om op je voeding en levensstijl te letten. De kwaliteit van jouw en partners’ cellen zijn voor een deel van invloed tijdens de conceptie. Indien het zwanger worden lang duurt, kan er gekeken worden naar het huidige dieet. Bepaalde voedingsstoffen verhogen de vruchtbaarheid. Voordat ouders vermoeiende trajecten bewandelen, is het altijd verstandig eerst een natuurlijke manier in te zetten. Voeding kan zo eenvoudig zijn!

Zwanger zijn

Nederlandse zwangere vrouwen worden niet tot nauwelijks op de hoogte gebracht van verschillende producten waar schadelijke stoffen in kunnen zitten, zoals bpa in plastic en parabenen in huidverzorgingsproducten. In landen als Denemarken en Zweden zijn deze producten zelfs verboden! Tijdens een consult gaan we niet alleen kijken naar voeding en levensstijl maar ook tips om zelf aan de slag te gaan met natuurlijke huidverzorging.

Postnataal

Na de zwangerschap gebeurd er ontzettend veel met de emoties en hormonen. De kunst is om de weken na de bevalling zo rustig mogelijk te laten verlopen voor het hele gezin. In balans zijn na een bevalling is niet onmogelijk met de juiste begeleiding met betrekking tot voeding, selfcare voor de moeder (!), en mental coaching.

Ook voor je baby zijn het intense veranderingen. De binding tussen moeder en baby kan in deze weken het best en snelst sterk worden, bijvoorbeeld door babymassage. Dit komt de maanden daarna alleen maar ten goede voor iedereen.

Ik help graag nieuwe gezinnen om de start te ondersteunen met Ayurveda. In overleg is het mogelijk om bij jullie thuis langs te komen. Prijzen in overleg.

Intake €69,50 (90 minuten)
Los consult €55 (60 minuten)