fbpx
Vrijdag 19 april 15:30 - 19:30

Kook workshop Lente

De lente is het moment waarin ons lichaam afvalstoffen makkelijker loslaat. Hoe fijn is het als dit gecombineerd kan worden met lekker eten.

Het eerste deel van de workshop zullen we een stukje theorie bespreken. Daarna naar de keuken waarin we allerlei heerlijke Ayurvedische gerechten gaan maken met seizoensproducten. Vrijwel volledig plantaardig met hier en daar een optie voor zuivel. Denk aan graan gerechten, veel groente gerechten, chutney’s, sauzen en lente gerechten om de natuurlijke reiniging van de lente te kunnen ondersteunen.

Zondag 2 juni 14:00 - 18:00

Kook workshop
Basis Ayurveda

Ben je geïnteresseerd in Ayurveda, maar vind je het koken nog wat ingewikkeld? Of misschien worden je maaltijden nog niet zoals je had gehoopt. In deze workshop gaan we werken aan de basis technieken en gerechten. 

Het eerste deel van de workshop zullen we een stukje theorie bespreken. Daarna naar de keuken waarin we allerlei heerlijke Ayurvedische gerechten gaan maken met seizoensproducten. Vrijwel volledig plantaardig met hier en daar een optie voor zuivel. Denk aan graan gerechten, veel groente gerechten, chutney’s en zoetigheden.