14 jaar geleden begon mijn ondernemers avontuur in een delicatessenwinkel na het afronden van de Hogere Hotelschool. Mijn moeder is een ontzettend goede kok en maakt al mijn hele leven heerlijke maaltijden. De liefde voor lekker eten heb ik overgenomen en ingezet tijdens mijn vervolg in mijn eigen cateringbedrijf in 2013, maar op een gegeven moment trok mijn interesse richting gezond, plantaardig, bewuster eten.
Maar waar begin je? Ik ben toen begonnen met een cursus Ayurvedische voeding. Ik was verkocht! Ik ging mijn catering bedrijf langzaam aanpassen naar Ayurvedische maaltijden. Ik heb voor veel retraites gekookt en doe dat nog steeds af en toe.
Naast dat ik de Ayurvedische keuken inzette in mijn bedrijf, aten wij thuis ook steeds meer Ayurvedisch. Ik heb ontzettend veel uitgeprobeerd en getest. Ik wilde niet iedere dag Indiaas eten, maar zocht manieren hoe ik ook nog steeds Italiaans met de Ayurvedische principes kon combineren.