fbpx

Ayurveda lifestyle coachingAls je het gevoel hebt dat je niet alles uit jezelf haalt, dan is dat zo zonde! We hebben maar 1 leven en 1 lichaam, en die wil je toch zo goed mogelijk verzorgen.

Wat is Ayurveda?

Oude wijsheid in moderne tijden. Deze geneeswijze uit India is meer dan 5000 jaar oud, maar stoffig is het zeker niet. Juist nu, in tijden waarin we enorm veel van onszelf vragen, is deze holistische kijk op je lichaam en je geest zo belangrijk. 

Ayurveda kijkt naar jouw verstoringen in je lichaam én geest. We hebben vaak gewoontes en ‘verslavingen’ aangeleerd en raken daardoor stukje voor stukje verder verwijderd van onze natuurlijke balans. Wat die balans voor jou betekent is een reis op zoek naar jouw pure zelf. 

Het is namelijk niet zo dat je binnen 1 Ayurveda consult weer de oude bent. Laagje voor laagje zal er gewerkt moeten worden om oude gewoontes af te leren en een andere levensstijl aan te nemen, te reinigen en nieuwe aspecten van jezelf te leren. Dit kost tijd en soms ook wel wat moeite. Maar als je doorzet, is het resultaat voor velen magisch. 

Waarom coaching?

Er is tegenwoordig een overvloed aan informatie te vinden over gezondheid. Iedereen schrijft boeken, blogs, podcasts en op social media kom je ogen tekort om alle informatie te verwerken. 

Toch vallen we vaak weer terug in oude gewoonten en patronen. Dat is niet raar, maar logisch voor ons brein. Soms hebben we hier wat hulp bij nodig in de vorm van begeleiding. Na een aantal jaren Ayurveda consulten te hebben gegeven, heb ik besloten om een coachingstraject op te stellen. Ayurveda coaching waarin ik me heb gespecialiseerd in het vrouwen lichaam. Omdat ik vrouwen ontzettend mooi, krachtig en bijzonder vind. Maar ook omdat ik de klachten bij mezelf heb ervaren en bij vrouwen tijdens consulten en in mijn eigen kring zie toenemen. 

Een verandering in jezelf is niet na 1 gesprekje of consult klaar, maar heeft meerdere momenten nodig om te landen. Ik heb daarom een heel praktisch programma opgesteld waarin ik je begeleid totdat je je echt beter voelt. Ook ík heb verschillende coaches om me te begeleiden, want met deze coaches kan ik nóg beter voor mezelf en dus ook voor anderen zorgen. 

Specialisaties

Ik heb me gespecialiseerd in:

  • Problemen rondom de cyclus (endometriose, PMS, PCOS, heftige en pijnlijke cyclus, etc) 
  • Problemen met vruchtbaarheid en conceptie 
  • Ayurvedische begeleiding tijdens de zwangerschap en postpartum 
  • Slaapproblemen

Door middel van ervaring en scholing bij Ayurvedische artsen en therapeuten, heb ik me volledig gericht op vrouwelijke klachten. Daarnaast krijg ik wekelijks support van een Ayurvedische arts uit India om er voor te zorgen dat ik de juiste adviezen geef in geval van twijfel. 

Je bent uiteraard ook welkom indien je geen problemen hebt met bovenstaande punten, maar wel wilt werken aan:
  • Over- of ondergewicht
  • Spijsverteringsklachten (maag/darm)
  • Meer kennis over gezondheid, voeding en je fit voelen
Mirjam
Read More
Fleur doet haar werk met erg veel passie en liefde en dat voel je. Sinds een aantal Ayurvedische consulten en het uitwerken van mijn horoscoop, kan ik zeggen dat het mijn leven erg positief heeft beïnvloed. Mijn klachten zijn afgenomen, ik voel me een stuk kalmer en mijn lijf voelt weer echt als mijn lijf. Ik ben me ervan bewust geworden dat ik de enige verantwoordelijke ben voor mijn eigen heling en dat besef geeft me een heleboel power! Bedankt Fleur
Krista
Read More
Ik ben inmiddels 2 keer bij Fleur geweest, de eerste keer voor een analyse en de tweede keer voor een vervolgconsult. Ze helpt mij erg goed met mijn eerste stappen op het Ayurvedische pad. Ze is positief, heeft humor, kan dingen helder uitleggen en geeft praktische tips. Hierdoor word ik steeds enthousiaster over deze levenswijze. Buiten de consulten om is ze goed bereikbaar per mail voor vragen wat erg fijn is. Ik was vooraf beetje bang dat een Ayurvedisch consult wat "zweverig" zou zijn maar niks is minder waar en dat komt denk ik ook door de manier waarop Fleur dit vormgeeft. Daarnaast vind ik haar werkplek sfeervol ingericht, rustgevend door de bijzondere omgeving en prima bereikbaar
Previous
Next

Werkwijze

Stap 1:

Kennismaking. Uitgebreide intake, anamnese. Dit kan online of in mijn praktijk in Groningen. 

Stap 2: 

Uitgewerkt, persoonlijk behandelplan. Met duidelijk beschreven methodes om langzaam toe te passen. Dit plan wordt toegestuurd. E-mail support bij vragen. 

Gratis: Online training met alle kennis over Ayurveda, voeding en hormonen. Dit ontvang je gratis bij een coaching traject! (t.w.v. €350,-)

Stap 3: 

Afspraak inplannen voor een coaching consult. Eventueel aangevuld met fysieke behandelingen (niet inbegrepen)

Stap 4: 

Follow-up afspraak. Hoe gaat het? Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? 

Extra informatie:

Kosten: €445,-
Korting op: vervolg afspraken indien nodig; (online) kooklessen; andere (detox) programma’s 

 


Mijn 1-op-1 Ayurveda programma's worden met veel zorg samengesteld en worden helemaal op maat gemaakt voor jou

Meer informatie? Vul het formulier in en ik neem contact met je op!